Denne hjemmeside, samt nogle af mine kunders hjemmesider bruger et system der hedder WordPress til håndtering af indhold.

WordPress er kommet i en ny version, hvor brugerens interface er blevet endnu mere intuitivt at bruge.

En WordPress hjemmeside er til mindre sites med op til 50-80 sider + nyheder/blog og f.eks. nyhedsbrev. Det tager kun et par timer at få et komplet site op at køre, og det med et flot design oveni.

Den nyeste hjemmeside jeg har leveret er til Kunst og Gaver i Skanderborg. De har en kundeklub med nyhedsbrev, nogle sider de selv opdaterer og en nyhedsliste – hvor den seneste nyhed kan sendes ud som e-mail til kundeklubben. Senere skal vi kigge på nogle flere ting, men de havde en hjemmeside der var for svær at opdatere og som ikke var særlig stabil. Jeg hjalp med at flytte indholdet, og allerede inden for få dage var deres nye hjemmeside kørende. www.kunstoggaver.dk

En af mine næste projekter bliver et site, hvor der sælges en ydelse der skal distribueres videre til forhandlere af denne ydelse. Sitet skal fungere som salgsportal for alle forhandlerne, og hver forhandler får deres egen side de selv kan vedligeholde hvis de vil. Ellers skubbes centrale informationer ud på de forskellige sites automatisk ved opdatering kun et sted. Mere om det senere.

Desuden kan WordPress automatisk integreres til Facebook, så nyheder der oprettes på hjemmesiden også kommer ind på en tilhørende Facebook side. Kommentarer kan vises begge steder. Det har aldrig været lettere at få de ting til at hænge sammen.