Konsulent

Drømmer du også om at slippe for at skulle ansætte et helt hold af dyre specialister?

Jeg arbejder som konsulent inden for flere forskellige områder.

Konceptudvikling

Har du behov for hjælp, sparring eller bare et los i røven, så har jeg dokumenterede resultater indenfor konceptudvikling på B2B indenfor web. Jeg har udviklet eller bidraget til udviklingen på forhandler og supportkoncencepter inden for både web og autobranchen. De fleste kunder vil gerne have en høj grad af diskression, men kontakt mig endelig hvis du vil høre mere.

1-til-1 rådgivning

Er I ikke det antal personer I en gang var til at vedligeholde hjemmesiden? Er der gået viden tabt? Har krisen reduceret jer til dig – og har du ikke styr på nyhedsbrevet eller at lægge et nyt produkt på din shop. Det er kun få af de ting jeg kan hjælpe din virksomhed med.

Ny hjemmeside

Skal du have en helt ny hjemmeside. Skal du have opfrisket den gamle. Stort som småt. Med mine mange år i branchen og mine talenter, kan jeg hjælpe dig i mål. Enten ved på rekordtid at få dig på nettet – eller via mit netværk med både webdesignere, UX’ere, udviklere og hele SCRUM hold.

Webmaster

Har du brug for hjælp til at få opdateret din hjemmeside noget oftere. Så kan jeg hjælpe i perioder eller fast med den øvelse. Det kan være en aftale vi laver om noget helt konkret, men det kan også være til 8 timers bistand fast en dag om ugen.

Projektleder/Projektejer

Har din virksomhed et webprojekt med teknologi I ikke helt forstår, eller har I ikke selv tid til at kommunikere med jeres leverandørs leveranceapparat. Så ring blot til mig. Jeg kender de fleste teknologier der bruges til webprojekter. Jeg kender de fleste systemer og platforme.

For tilbud på konsulentydelser, kontat Bellcom Udvikling, hvor jeg arbejder til dagligt.