Her er der opskrifter på nogle af de almindelige kaffe drikke vi går og laver.
Opskrifterne er delvist udleveret af Segafredo.

Espresso
8 gram kaffe
3-3½ cl vand

Espresso Macchiatto
8 gram kaffe
3-3½ cl vand
1½ cl opskummet mælk

Ristretto
16 gram kaffe (dobbelt shot)
3-3½ cl vand

Espresso con panna (panna = flødeskum)
8 gram kaffe
3-3½ cl vand
2 cl pisket fløde (flødeskum)

Caffé latte
8 gram kaffe
3-3½ cl vand
2 dl opskummet mælk
(espressoen hældes i et stort glas eller krus, den varme opskummede mælk hældes oveni)

Latte macchiatto
8 gram kaffe
3-3½ cl vand
2 dl opskummet mælk
(den varme opskummede mælk hældes i et stort glas eller krus, espressoen hældes langsomt oveni – altså omvendt rækkefølge af Caffé latte)

Ice Latte
8 gram kaffe
3-3½ cl vand
2 dl mælk
2 cl karamelsirup
3 isklumper
(blendes)

Cappuccino
8 gram kaffe
3-3½ cl vand
1½ dl tykt opskummet mælk

Frappé al caffé
8 gram kaffe
3-3½ cl vand
2 cl (rørsukker) sirup
7 isklumper
(blendes til den er helt cremet – ca. 1 minut)

Espresso Martini
8 gram kaffe
3-3½ cl vand
2 cl vodka
1 cl Kahlúa
(shakes godt igennem med isterninger)
dekoration: 3 kaffebønner

Score kaffe
8 gram kaffe
3-3½ cl vand
1½ dl opskummet mælk
½ dl opskummet Baileys
(det er lettest at opskumme mælk og Baileys sammen)