Der er efterhånden mange af os der benytter forskellige sociale sites til kommunikation og sladder… Rigtig mange besøger Facebook dagligt, nogle enkelte besøger Plaxo når der kommer en email om at nogen vi kender har skiftet job eller lignende. Mange af os har lavet en Twitter konto – stort set alle har kun brugt den en eneste gang.

Sjovt nok, så er det vi bruger Facebook til, lige netop det Twitter er designet til, det gør det endda bedre, ikke fordi den kan noget Facebook ikke kan, men fordi vi har slået emails fra fordi der ellers kommer 30 emails om dagen. På Twitter har du ingen venner, men der er der andre der kan “følge dig”. Deres Tweets kommer så ind på din Twitter “væg”, derfra kan du kommentere og se nadres kommentarer. Hvor Twitter handler om at du skriver det du laver nu, handler Facebook for de fleste nok om at følge med i sladderen om gamle klassekammerater. Plaxo bruger jeg til at synkronisere mine kalendere med hinanden, den på min private PC, den på min arbejdspc og den på min Google Apps. Jeg bruger også Plaxo til at administrare mine kontaktpersoner med. Dem jeg har i det store kartotek, og dem jeg har på min mobil.

Plaxo får hele tiden nye funktioner. Det er lang tid siden jeg satte synkroniseringen op med LinkedIn, mine blogs og mine billeder på Picassa og Flickr.  Nu har jeg så også fået synkroniseret min status på Facebook med Twitter via Plaxo der elegant synkroniserer begge veje med begge 2. Et lille irritationsmoment er så at nogle timer efter jeg har opdateret min Facebook profil, får en opdateret status tilbage fra Twitter, men kun hvis jeg overskrider Twitters maksimale antal karakterer. Det må jeg lære. For jeg syntes det er smart.