Den shop jeg har brugt til CASAscandinavia.dk kan jeg levere til alle. Shoppen har en masse funktioner, blandt andet styring af varianter, varenummer og billede til hver af varianterne og styring af varelager. Alt sammen leveres i et let og tilgængeligt brugerinterface, så kunderne ikke skal tage en længere uddannelse for at kunne vedligeholde deres løsning selv.

Det har længe været muligt at integrere shoppen til E-conomic. Det var en af årsagerne til at jeg valgte den. Men nu er der også kommet integration til C5.

Ligesom integratione med E-conomi tager C5 integrationen kun kort tid at lave. Det koster ikke noget at lave selve integrationen, men derimod en månedlig ydelse for at bruge den.

C5 til Shoppen er en enkel og nem standardiseret mulighed, for at varer i C5 kan købes via e-handel åbent 24 timer i døgnet. Shoppen sender automatisk ordrerne direkte ind i C5, uden nogen skal gøre noget.

Shop indehaveren er også fri for at taste alt om igen, eksempelvis alle varer. Shoppen genbruger de relevante data fra C5, og ken derfor nemt og effektivt betjene C5 i e-handel.

Med en samlet pakke bestående af Shoppen og C5, er dit firma klar til at modtage ordre døgnet rundt og samtidig holde fuldstændig styr på både lager og økonomi.

Behandling af ordrer og betalingsmuligheder. simpelt for kunden og virksomheden

Kunder kan oprettes enkeltvis eller via en fælles konto for alle shoppens ordrer. Alle de indgåede ordrer kommer igennem en speciel kladde; De ordrer som er i orden, bliver oprettet som .ordre., og de som ikke opfylder betingelserne, ligger og venter på godkendelse. Hvis en ordre godkendes, kan den oprettes automatisk under kundens debitorkonto.

Fordele

Når du får koblet din shop sammen med et økonomisystem som C5, har du alle muligheder for at drive en professionel webshop. Udover at du modtager de rigtige redskaber, får du hele pakken til en yderst fordelagtig pris. Flere udvalgte fordele:

 • Ordre oprettes automatisk
 • Ingen nye arbejdsgange . enkelt og lige til
 • Nem betjening, ingen kodning, alt er parameteropsætning i C5
 • Integrationen er 100% automatisk
 • Integrationen belaster ikke din Webshop

Nedenfor kan du se en kort beskrivelse af nogle af de features, som integrationen indeholder. En mere detaljeret forklaring af integrationen er beskrevet i Shoppens brugervejledning.

Shoppen / C5 features

Med C5 og Shoppen får du løbende synkroniseret:

 • Varer – Der synkroniseres: vare nr., varenavn, kostpris, salgspris, beholdning, synlighed på web.
 • Debitorer – Mulighed for oprettelse, hvis de ikke er i C5: Navn, adresse, postnr., by, land, e-mail, telefon.
 • Ordrer – Der overføres: varenr., varenavn, rabat, debitor, leveringsadresse, webshop ordrenr., gebyrer eks. fragt.
 • Lagerstatus – Lagerbeholdninger, aktiv på shop.
 • Internationalt salg – Salg til alle verdens lande.
 • Ordrer med alle verdens valutaer
 • Indstillingsmuligheder direkte i C5 – Varer på shop til/fra, valg af Debitorskabelon til forvalg af standarder eks. fakturalayout, betalingsbetingelser, momskode.
 • Log – Komplet log over aktivitet i C5.

Bag din shoppen og C5 integrationen står erfarende folk, til at rådgive og betjene dig.

Har du en C5 i forvejen, kan du få Shoppen til følgende versioner C5 4.0, C5 2008, C5 2010

Pris inkl C5 hosting, 1 bruger: fra kr. 2.000 /md